Deelnemers bijeenkomst Ride4Kids in Amersfoort

Zaterdag 12 maart zijn wij met een 3 mensen van onze BSM groep en de docent naar de bijeenkomst geweest van Ride4Kids in Amersfoort. Na een uurtje rijden waren we aangekomen op de locatie, een mooi klooster. Het programma was als volgt: een presentatie van anderhalf uur. Dan drie kwartier pauze, waarin we de kleding konden passen. En na de pauze nog een uur presentatie.

In het eerste deel werd er ingeleid waarom deze actie wordt georganiseerd en waar het geld naartoe gaat. Gerald en Sander organiseren deze Ride4Kids actie al vanaf 2011 en hebben in totaal al bijna 1 miljoen opgehaald voor het goede doel, want ze hebben allebei een kind met een energiestofwisselingsziekte. Er waren 2 artsen die kwamen uitleggen wat de ziekte inhield en hoever ze al waren met een geneesmiddel ontwikkelen. Er uitgelegd en laten zien hoe de camping eruitziet waar wij blijven slapen en hoe onze dagen er ongeveer uit gaan zien als we daar zijn.

In de pauze hebben wij de fietsshirts en -broeken en een polo gepast, die hadden de goede maat, dus hebben wij onze maten doorgegeven en krijgen wij deze kleding voor de zomervakantie toegestuurd. Daarna kregen wij nog wat drinken en we waren klaar voor het 2de deel.

In het 2de deel werd er verteld over hoe we het beste kunnen gaan trainen, want je gaat zeker in de problemen komen als je niet fit genoeg bent. Er werd uitgebreid verteld over de routes. De A route is een stuk moeilijker en langer dan de B route, wij gaan als groep de B route doen. Als laatste werd er door Sander een ontroerend verhaal verteld over zijn dochter die ook een energiestofwisselingsziekte heeft. Ze is nu 11 jaar en kan niet lopen praten en zichzelf onderhouden, hierdoor heeft ze continue begeleiding nodig en kunnen ze ook niet normaal op vakantie.

Het was een leuke dag en we zijn veel nieuwe dingen te weten gekomen. En we hebben nu nog meer zin en motivatie gekregen om nog meer geld op te halen voor Stichting Ride4Kids!

Een gedachte over “Deelnemers bijeenkomst Ride4Kids in Amersfoort

  1. Geweldig wat jullie gepresteerd hebben!! Mooi om te zien dat het jullie ook gevormd heeft en jullie ook een ervaring rijker zijn, een ervaring die onvergetelijk is.

    Vincent Knoops
    sponsor Pyreneeën Challenge

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *