Talentenjacht 2019

Vrijdagavond 1 februari 2019 was er weer de traditionele talentenjacht op het Da Vinci. Een evenement dat al vele jaren wordt georganiseerd en waarbij menig leerling zijn eerste stapjes op het toneel zette om zijn of haar muziek/dans talent te laten zien. De presentatie was in handen van Niels en Sean, waarbij de laatste ook nog zelf optrad. 14 acts passeerde de revue. Een vakkundige jury o.l.v dhr de Hart maakte de winnaars bekend. Derde werd Juliana met een eigen nummer getiteld Where Are You, tweede waren Kim, David & Tygo met Beam Me Up van Pink en eerste werden Stella, Bodhi & Noëlla met een eigen geschreven nummer Ocean Floor. Zij wonnen ook de publieksprijs, een duidelijke winnaar dus.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *