Schoenendozen actie voor Masechaba

Op donderdagochtend 31 januari heeft Bert Koopman van de stichting Masechaba de schoenendozen voor Masechaba op het Da Vinci College opgehaald. De schoenendozen zijn tijdens de kerstactie van leerjaar één door de leerlingen gevuld en versierd. Met hulp van een aantal leerlingen van klas DHA1M zijn de twee rolcontainers leeg gemaakt. De schoenendozen worden per container naar Zuid-Afrika vervoerd naar een weeshuis in het plaatsje Bethlehem.

Op 10 april is er op onze school aandacht voor de anti-discriminatie dag en op deze avond presenteren de leerlingen van klas 1 hun werkstukken die ze voor dit project gemaakt hebben. Er wordt dan ook aandacht gevraagd voor Masechaba en op de avond zelf worden de zelfgemaakte hapjes van de leerlingen verkocht. De opbrengst is wederom voor Masechaba.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *