Geen musical dit jaar

Zoals wellicht de meeste mensen weten werd er sinds december aan de slotmusical gewerkt. Elke donderdag en vrijdag vanaf 16 uur waren de leerlingen bezig met repeteren voor Mama Mia. Er werden zelfs repetities op zondag gedaan, alles om er voor te zorgen dat er in juli een spetterende uitvoering van deze musical op de planken zou komen. De kostuumgroep was ook al druk bezig en de decorgroep was net begonnen met het bouwen van de eerste decordelen. Daar is nu een abrupt einde aan gekomen door de huidige Coronacrisis met als gevolg de sluiting van de school. De crew heeft in overleg met de schoolleiding besloten om de musical voor dit jaar geen doorgang te laten vinden, het is onmogelijk om nu te repeteren en als straks de school misschien open gaat is de tijd te kort om nog een kwalitatief goede musical neer te zetten. Dit nog los van het feit hoe een en ander te organiseren in het theater met alles eisen van het RIVM voor groepsbijeenkomsten.
Maar niet getreurd, Mama Mia gaat er uiteindelijk komen! Niet dit huidige schooljaar maar wel het volgende schooljaar. Hebben we genoeg tijd om ons goed voor te bereiden en een nog beter product op de planken te zetten dan dan afgelopen jaren.

Daar zit je dan, geen cast want de school zit op slot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *