Eerste trainingen zijn begonnen!

Gelukkig hebben we onze fietsen eerder kunnen ophalen dan gepland en zijn wel allemaal begonnen met trainen. De sluiting van de school door de corona-crisis gooide een beetje roet in het eten. De trainingen moeten allemaal worden opgenomen en bijgehouden via Strava. Want als het niet op Strava staat is het niet gebeurd😜. Iedereen kan zo zien waar en wanneer je traint en je kan mensen toevoegen. Heel handig en heel belangrijk om je eigen trainingen bij te houden.

De eerste rit hebben we in kleine groepen gedaan. Dus gingen wij er lekker op uit, maar dat ging niet bij iedereen zo goed. Zo was de band van Thom al na 5 minuten fietsen lek. Tibbe sprak van te voren af om met Thom naar het verzamelpunt te fietsen waar we met iedereen hadden afgesproken om onze eerste rit te rijden. Op hun weg daarnaar toe zei Thom al meerdere keren dat z’n achterband erg zacht was en het redelijk zwaar fietsten was. Toen Tibbe achter hem reed keek hij even en inderdaad, z’n achterband zag er heel zacht uit. Eenmaal bij het verzamelpunt aangekomen hadden we z’n achterband opgepompt en we waren ready to go. Toen, na de eerste paar kilometers werd het weer zwaar fietsen voor Thom en wat bleek, lekke band. Na een goeie 20 minuten gestoeid te hebben met z’n band was hij geplakt en opgepompt en konden we ons eerste rit echt beginnen.

Het kan niet altijd goed gaan natuurlijk, maar daar leer je van. Het weerhoudt ons er in ieder geval niet van om verder te trainen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *