Nieuwe kleding

Na al maanden hard trainen in gesponsorde shirtjes krijgen we nou eindelijk de mooie nieuwe shirtjes met de ”vrienden van BSM” erop. Wij hadden de mogelijkheid deze op te halen op 20 mei, natuurlijk onder de corona voorwaarden. Met z’n allen 1 uur verzamelen op school, natuurlijk iedereen op de fiets om gelijk een training mee te pakken, de mooie pakkies passen en een prachtige groepsfoto maken om te pronken met onze nieuwe accessoires.

Nu we al een paar maandjes in de, door Rabobank en de Hypotheekshop gesponsorde, shirtjes rijden, hebben deze shirtjes al veel meegemaakt tijdens de kilometers die er gereden zijn. Zoals het snelle rondje van Tom van gemiddeld 32,4 km/h, het lange ritje van Thom naar Rotterdam en weer terug van 176 km, het ongelofelijke lange ritje van meneer Van Diepen van 300 km en het ijsje van Beau en Teuntje in Edam.

Als doel hadden wij 21.000 km vastgesteld om minstens als groep te rijden, we zitten nu al op de 11.022 km. We zitten nu al over de helft maar we hebben nog veel kilometers te maken om voorbereid straks die bergen op te gaan!

Bij deze ook nog niet te vergeten, STEUN ONS, als jullie dat nog niet gedaan hebben. Dit stellen wij natuurlijk erg op prijs en de kinderen met deze ziekte hebben jullie hard nodig!
https://www.ride4kids.nl/category/team-davincicollege/

Melissa heeft een donatiebox bij de Jumbo supermarkt mogen plaatsen. Via Facebook deelt ze haar bericht.

Bij de Jumbo op het Gildeplein kan je je lege flessen bon doneren aan Ride4Kids. Hierdoor steun je mij en het geld gaat naar het goede doel. Het geld gaat naar onderzoek voor de energiestofwisselingsziekte waar nog geen medicijn voor is.

Als je geen boodschappen doet bij de Jumbo maar wil je toch geld doneren en mij steunen kan je doneren via de link https://www.ride4kids.nl/deelnemer/melissa-de-ruijter/

Kim en Noa zijn ook een kaartenactie begonnen.

Hoi, wij zijn Kim en Noa
Wij doen BSM en zetten ons dit schooljaar in voor Ride4kids. Nu kunnen wij helaas geen grote evenementen organiseren om geld op te halen voor dit goede doel maar wij blijven niet stilzitten en hebben toch iets bedacht. In samenhang met Corona hebben wij het volgende bedacht. U kunt bij ons een (zelfgemaakte) kaart versturen om elkaar een hart onder de riem te steken. Voor maar €2,50 (of 2 voor €4,00) koopt u een kaartje en zorgen wij ervoor dat ze op het juiste adres terecht komen. Hieronder vindt u de kaartjes waaruit u kunt kiezen. Wilt u ook een kaartje sturen? Stuur ons dan een berichtje via facebook, Instagram (@kimmsalabim of @noaa_vg) of stuur een mailtje naar kaart4kids@gmail.com. Zet hierin wat er in het kaartje moet komen te staan en het bezorgadres en dan regelen wij de rest! Voor eventuele vragen kunt u ons ook een berichtje sturen.
De opbrengsten van de kaartjes gaan natuurlijk naar Ride4kids.

Alvast bedankt!
Groetjes Kim en Noa

Delen mag natuurlijk altijd!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *