Stand van zaken Juni

We zijn allemaal druk bezig met trainen en geld bij elkaar halen voor onze actie. Hier een laatste update tot juni.

Hoi allemaal,
In september gaat ga ik, Kim Gietermans, voor het goede doel wielrennen. Dit is om geld op te halen voor kinderen met een stofwisselingsziekte. Helaas is hier nog geen medicijn voor. Mijn zus en ik gaan hiervoor homemade cookies verkopen in Purmerend en omstreken. Heb je trek en wil je een beetje meehelpen, stuur dan een message of mail naar lekkerste.koekjes@gmail.com . We willen de koekjes verkopen voor €3 per 2 stuks en om ze zo vers mogelijk te houden gaan we ze op zaterdagen en zondagen bezorgen.
We gaan de smaken chocolate chip en cranberry/white chocolate maken!

Trainingsrit door Noord-Holland

Gisteren was het zo ver, 100km door Noord-Holland met de hele klas. Om 10.00h werden wij op school verwacht om zo snel mogelijk te vertrekken, in de regen helaas… ja dat hoort er ook bij. We waren Purmerend nog niet uit en de eerste lag al op de grond, of in ieder geval ging er iets mis met de klikschoenen bij het stoplicht😆. Gelukkig stopte de regen al snel en was de wind gaan liggen. Het asfalt was wel nog erg nat en glad, om dan met 35km/h de bocht in te gaan is misschien wel een beetje overmoedig. Dus toen kwam de tweede ten val, gelukkig heeft hij daar alleen maar een paar schaafwonden aan overgehouden. Even later hadden we een lekke band, dus die moest vervangen worden. Mooi momentje om wat te drinken. In Schoorl, bij de klimduin, hebben we met de klas op een terrasje gezeten om wat te drinken en te eten om vervolgens de andere 50km te fietsen. Zelfs het zonnetje kwam nog tevoorschijn☀️. Voor iedereen was dit een hele ervaring. We hebben geleerd hoe het is om in een grote groep te rijden. Het belangrijkste is dat je elkaar helpt als iemand het zwaar heeft. Zorg ervoor dat hij of zij uit de wind rijdt en bij kan komen. 100km is niet zomaar een rondje, en het moet voor iedereen leuk blijven. Iedereen is veilig thuisgekomen en we kunnen trots zijn op onszelf!

We zijn nog steeds druk bezig met geld ophalen voor Ride4kids, en u kunt ons daarbij helpen via deze link: https://www.ride4kids.nl/doneren/?user=94

Meet the team!

Ondanks de onzekerheid van het Coronavirus heeft Ride4kids groen licht gegeven en gaat de Pyreneeën Challenge (vooralsnog) gewoon door!
Dat is natuurlijk fantastisch nieuws en dus vonden wij het tijd dat u ons wat beter leert kennen. Vorige week zijn wij met zijn alle gaan fietsen en van die gelegenheid hebben wij gebruik gemaakt om een mooie promofilm te maken. Mocht u ons willen steunen als team? Dat kan! Wilt u liever iemand persoonlijk steunen met een donatie? Dat kunt u dat allemaal door op de link hieronder te klikken.

Wij kunnen in ieder geval niet meer wachten en gaan ook tijdens de zomervakantie heel hard trainen om in september een mooie prestatie neer te zetten voor Ride4kids!
https://www.ride4kids.nl/category/team-davincicollege/

https://www.facebook.com/DaVinci4kids2020/videos/697025661086368/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *