BSM Havo loopt voor Fight Cancer

Niet alleen 6athBSM is druk in de weer op het sportieve vlak en met het ophalen van geld voor een goed doel.

Afgelopen weekend (zaterdag 5 september) liepen de leerlingen van klas 5 HAVO BSM in totaal 2500 euro bij elkaar voor het goede doel. In samenwerking met ‘Fight for cancer’ wisten zij dit event via social media te promoten en onder vrienden en familie een groot bedrag in te zamelen. Zij liepen zaterdagochtend ruim 10 kilometer op tempo door Purmerend en een deel van de Zuidoost Beemster. Na een vroege start voor het Leeghwaterbad nam de groep een voorsprong op de overige deelnemers die de route wandelend aflegde. Naast het inzamelen voor het goede doel probeerden de leerlingen een zo goed mogelijke tijd neer te zetten voor hun BSM cijfer. Tevens verdienden de leerlingen per 10 ingezamelde euro’s een punt voor hun deelcijfer. De tienen vlogen hen om de oren! Goed gedaan kanjers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *